Over ons

Wie zijn Wij

Marijnen Zaken op Orde is opgericht in 2008 en is een éénmansbedrijf, waarvan Loes Marijnen eigenaar is. Zij benut haar ruime werkervaring nu voor haar dienstverlening aan haar cliënten.  Sinds 2009 heeft zij zich gespecialiseerd in beschermingsbewind, budgetbeheer en afwikkeling nalatenschappen, met als werkgebied omgeving Utrecht, Amersfoort en het Gooi.  Zij staat voor een gestructureerde werkwijze, maatwerk, heldere communicatie en betrokkenheid bij haar cliënten.

Als eenmansbedrijf kan Marijnen Zaken op Orde haar cliënten een persoonlijke aanpak garanderen doordat er 1 aanspreekpunt is, die volledig op de hoogte is van het hele dossier en de persoonlijke situatie. Graag wordt er samengewerkt met de overige betrokkene hulpverleners. In geval van (problematische) schulden kan zij u begeleiden tijdens een minnelijke of wettelijke schuldhulpverleningstraject, zodat u weer zicht krijgt op een schuldenvrije toekomst. Marijnen Zaken op Orde biedt geen schuldhulpverleningstraject aan maar ondersteunt betrokkenen bij dit traject via gemeente of kredietbank om zo uw kansen op een schone lei te vergroten.

Mocht u rechthebbende zijn in een nalatenschap of bent u op zoek naar een executeur, ook dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Mocht u dus op zoek zijn naar financiële zorg, neemt u dan gerust contact met ons op zodat wij gezamenlijk kunnen bekijken of wij u van dienst kunnen zien met één van onze diensten.